Watertaxi is gestopt

De boot is met ingang van 24 september verkocht. De afgelopen jaren heeft de watertaxi vele leuke, lieve en enthousiaste klanten mogen ontvangen. Mensen die aan boord tijdens de whiskybeleving een lekker glaasje whisky kwamen drinken, ondertussen genietend van de prachtige natuur. Of de toeristen die speciaal voor de architectuur naar Almere kwamen. Hoe mooi is dit vanaf het water te zien. Aan al het moois komt een eind.

 

De toekomst in het Weerwater gebied door onder andere de Floriade hebben er toe geleid dat het nu beter is om de activiteiten te beëindigen.  Er zijn verschillende mensen in Almere die in de Floriade de gouden kans zien liggen.  Diverse gesprekken in het gemeentehuis doen mij inzien dat de gemeente naar mijn mening geen visie heeft en dat de kansen zeer beperkt zijn voor de markt waarin ik mij bevind. De toekomst is voor het Weerwater gebied te onzeker om door te gaan.

 

Het is klaar. 

Alle gasten en klanten die ik de afgelopen jaren heb mogen ontvangen. Hartelijk dank voor uw bezoek aan Watertaxi Almere.

 

 

 

Mocht u interesse hebben in deze website, domeinnaam of watertaxialmere.nl Via de contactpagina kunt u nog steeds in contact komen. 

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0