Stichting Leisure Belang Almere

Wisseling voorzitterschap

Het bestuur van Leisure Belang Almere is verheugd om u te kunnen laten weten dat wij Marcel Hamminga bereidt hebben gevonden toe te treden tot het bestuur en de vacature van voorzitter te vervullen. Marcel neemt de voorzittershamer over van Michel Droog. Michel Droog blijft enthousiast donateur van Leisure belang maar kon de taken van voorzitter niet meer combineren met zijn eigen werkzaamheden.

 

Als eigenaar van Watertaxi Almere en GM Nautische Dienstverlening,  is Marcel vanaf het begin al donateur van Leisure Belang Almere. Met zijn ervaring op het politieke toneel van Almere en zijn enthousiaste betrokkenheid bij de stad Almere,  weten wij zeker dat we een prima voorzitter hebben gevonden.

 

Commentaren: 0 (Discussie gesloten)
    Er zijn nog geen commentaren.