Almere van boven

Ontdek jouw vrije tijd op 120 meter hoogte.

 

 

Op donderdag 21 en vrijdag 22 februari tussen 12.00 en 17.00 uur kun je naar de 30e verdieping van de WTC Carlton Tower in Almere. Je bent dan op 120 meter (!) hoogte met een adembenemend uitzicht over de stad. Bij elk uitzichtpunt staan stands en medewerkers van vrijetijdsbedrijven in Almere die je graag iets vertellen over hun bedrijf en wat je in je vrije tijd in Almere nog meer kunt doen.

 

‘Almere van Boven’ maakt van de stad een levende plattegrond van wonen, werken, studeren, recreëren, sporten en uitgaan. Allerlei leuke dingen om de voorjaarsvakantie mee te vullen. Nou ja, voorjaarsvakantie. Na ‘Almere van Boven’ kun je een heel jaar vooruit en wordt Vrije-Tijd , Almere-Tijd of je nu 8- bent, of 80+.

 

Ook voor nieuwe- en bestaande ondernemers werpt ‘Almere van Boven’ een bijzondere blik op de stad. Welke vestigings- en uitbreidingsmogelijkheden zijn er en waar liggen (letterlijk) de kansen?

 

Klik op deze link voor meer informatie!


Commentaren: 0 (Discussie gesloten)
    Er zijn nog geen commentaren.