De eerste klanten!

Zaterdag 2 juni was het zover. Het was een koude winderige dag. Het zonnetje scheen. Er kon gevaren worden tussen de noord en zuidoever van het Weerwater. Echt veel mensen waren er nog niet. Daardoor nog wel even de tijd om met Almere Veertje een bakje koffie te doen en te chillen aan boord van de watertaxi. 

 

Nadat de zuidoever van het Weerwater weer opgezocht is, kwam er toch reacties van fietsers en wandelaars langs de zuidoever. Reacties luidend: "wat een mooie boot" tot "wel heel gedurft in deze economisch lastige tijd" 

 

Maar uiteindelijk besloten twee dames om lekker snel naar de Side by Side flats te varen met de watertaxi. En tijdens het varen kun je ook nog hele leuke gesprekken voeren. Deze dames hadden de primeur. Zij waren mijn eerste klanten. En ik had een primeur. Deze dames waren nog nooit op het Weerwater geweest. 

 

Al met al een geslaagde zaterdag.

De zondag was koud, vochtig en weinig publiek.

 

Zondag was een hele trieste, natte en koude dag. Zo een dag dat je lekker in de auto wil blijven zitten.

Na een rondje gemaakt te hebben, zag ik weinig klanten. 

Dat werd een kortere werkdag dan gepland.

 

 


Almere Vandaag!

 

Gisteren een leuk interview gehad met Jeroen Oosterheert van Almere Vandaag. 

En vandaag staat er een goed artikel over de start van de watertaxi Almere. 


Reactie schrijven

Commentaren: 0